ADIYAMAN / BESNİ - Karagüveç İlkokulu

OKULUMUZU GÜZELLEŞTİRİYORUZ

OKULUMUZU GÜZELLEŞTİRİYORUZ

Nis

FUTBOL TURNUVALARI BAŞLADI. OKULUMUZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ HÜSEYN KAYA REHBERLİĞİNDE ORTAOKULLAR ARASI KARMA FUTBOL TAKIMI OLUŞTURULDU. ÖĞRENCİLERİN VE ÖĞRETMENLERİN BÜYÜK BİR DİKKATLE VE HEYECANLA İZLEDİĞİ MAÇ 5 TAKIM ARASINDA DEVAM EDECEK

Mrt

KARAGÜVEÇ ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENİ RAMAZANDA YAŞLILARA YARDIMELİ UZATTI.Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri köyde yaşayan yaşlı ve bakıma muhtaç kişileri tespit ederek ziyaretlerde bulunuldu.Öğrencilerimiz ve aileleri gönüllü olarak her gün yakınında bulunan bakıma muhtaç insanları ziyaret ederek ihtiyaçları olup olmadığını soracaklar.Öğrencilerimize değerler eğitimi ile ilgili farkındalık kazandırarak sadece ramazan ayında değil her zaman duyarlı olmaları gerektiği bilinci amacına ulaşmıştır.

Mrt

Yüz yüze 100 çocuk oyunu ip atlama, halat çekme ,Tilki tilki saat kaç vb. oyunlar oynandı

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

Mrt

KARAGÜVEÇ İLKOKULU VE ORTAOKULU ÖĞRENCİ VE VELİLERİNE MAHREMİYET,TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI VE AKRAN ZORBALIĞI KONULU SEMİNER VERİLDİ.PSİKOLOJİK DANIŞMAN MURAT DELEN'E TEŞEKKÜR EDERİZ.

SINAVA SAYILI GÜNLER KALA ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI YAPILDI.

OKULUMUZDA ETKİNLİKLER